FIE Basic 3 af 3

KURSUS I FIE Basic 3 - Feuerstein's Instrumental Enrichment for børn fra 4 - 9 år (og meget lavtfungerende ældre personer)

Kurset afholdes i København og Århus på følgende datoer:

Aarhus den 28. november til den 2. december 2016

København den 5.-9. december 2016

Tilmelding foregår nederst på denne side

DET ER EN FORUDSÆTNING FOR AT DELTAGE I FIE Basic 3, AT MAN ALLEREDE HAR DELTAGET OG ER CERTIFICERET TIL AT UNDERVISE I FIE Basic 1 og FIE Basic 2 

Vil du gerne lære at hjælpe børnehavebørn, indskolingselever og meget lavtfungerende børn og unge til at blive mere effektive tænkere og problemløsere?

Ønsker du at få effektive redskaber til at styrke disse børn og unges kognitive udvikling på en målrettet måde?

Så er FIE Basic 3 noget for dig!

Kurset er for lærer- og pædagogstuderende, pædagoger, lærere, psykologer, tale-/sprogpædagoger, forældre og andre professionelle, der arbejder med mindre børn i aldersgruppen 4 til 9 år og/eller med børn, unge og voksne med meget lavt funktionsniveau. Deltagere opfordres til at læse mere i det teoretiske materiale på Feuerstein Instituttets hjemmeside her, eller i "Creating and Enhancing Cognitive Modifiability: The Feuerstein Instrumental Enrichment Program, Feuerstein, R. et al (2006). 

Kursets indhold:

  • Teorier om udvikling
  • Introduktion til teorien om Medieret Lærings Erfaring
  • Analyse af fremspirende kognitive funktioner i børn på både normale og særlige udviklingsniveauer
  • Kriterier og principper for mediering
  • Mål og delmål for klinisk og skolemæssig anvendelse af FIE Basic programmet
  • IE Basic lektionsplanlægning og forberedelse af "brobyggende” øvelser
  • Omfattende instruktion i brugen af følgende FIE Basic instrumenter: Opdag det absurde-2, Tænk og lær at undgå vold, Læseforståelse.
 

Materialer: Kursusdeltagerne får 3 sæt FIE Basic-3 instrumenter på dansk.

Kurset foregår på let forståeligt engelsk med en af de meget rutinerede og top professionelle trænere fra The Feuerstein Center i Jerusalem.

Certificering:

Deltagerne modtager desuden Certificate of Instrumental Enrichment Basic Mediator Level 1, udstedt af the Feuerstein Institute, efter at have fuldført kurset. Kurset er gyldigt i fire (¤) år fra udstedelsesdatoen og fornyes i henhold til betingelserne for Continuous Professional Development (CPD), som er indsendelse til instituttet i Jerusalem af: indsendelse af verificeringsformular for implementering af FIE Basic (formularen fås hos The Feuerstein Institute), der bekræfter at:

a. deltageren har undervist mindst 30 timer med FIE Basic-3 instrumenterne, 

b. deltagerne har gennemført fire årlige forelæsninger via The Feuerstein Institute's e-læringsplatform, inklusive bestået test om forelæsningernes indhold.

Kursuspris:   8.000,- inkluderer materialer, 3 ekstra sæt instrumenter og certifikat, udstedt af The Feuerstein center i Jerusalem. 

 

  

 

(Efter gennemførelse af alle tre FIE Basic kurser er du klar til at uddanne dig til FIE Basic Træner, hvlket vil give dig mulighed for at lære andre at anvende FIE Basic Instrumenterne.) 


Kontakt

Feuerstein Scandinavia

Rosensgade 24
8000 Aarhus C

Tlf. 30 31 70 40