- FIE Basic 1 af 3

KURSUS I FIE Basic 1 af 3 - Feuerstein's Instrumental Enrichment for børn fra 4 - 9 år (og meget lavtfungerende ældre personer)

Kurset afholdes i Aarhus og København på følgende datoer:

Aarhus den  den 25. - 29. april 2016

København den 8.-12. august 2016

Aarhus den 15.-19. august 2016

 

Vil du gerne lære at hjælpe børnehavebørn, indskolingselever og meget lavtfungerende børn og unge til at blive mere effektive tænkere og problemløsere?

Ønsker du at få effektive redskaber til at styrke disse børn og unges kognitive udvikling på en målrettet måde?

Så er FIE Basic noget for dig!

Kurset er for lærer- og pædagogstuderende, pædagoger, lærere, psykologer, tale-/sprogpædagoger og forældre, der arbejder med mindre børn i aldersgruppen 4 til 9 år og/eller med børn, unge og voksne med meget lavt funktionsniveau. Deltagere opfordres til at læse mere i det teoretiske materiale på Feuerstein Instituttets hjemmeside her, eller i "Creating and Enhancing Cognitive Modifiability: The Feuerstein Instrumental Enrichment Program, Feuerstein, R. et al (2006), som kan købes her. 

Kursets indhold:

  • Teorier om udvikling
  • Introduktion til teorien om Medieret Lærings Erfaring
  • Analyse af fremspirende kognitive funktioner i børn på både normale og særlige udviklingsniveauer
  • Kriterier og principper for mediering
  • Mål og delmål for klinisk og skolemæssig anvendelse af FIE Basic programmet
  • IE Basic lektionsplanlægning og forberedelse af "brobyggende” øvelser
  • Omfattende instruktion i brugen af følgende FIE Basic instrumenter: Organisering af Punkter, Fra enhed til helhed, Sammenlign og se det absurde, Opdag følelser.

Kurset foregår på let forståeligt engelsk med en af de meget rutinerede og top-professionelle trænere fra The Feuerstein Center i Jerusalem.

 

Certificering:

Deltagerne modtager Certificate of Instrumental Enrichment Basic Mediator Level 1, udstedt af the Feuerstein Institute, efter at have fuldført kurset. Kurset er gyldigt i fire (¤) år fra udstedelsesdatoen og fornyes i henhold til betingelserne for Continuous Professional Development (CPD), som er indsendelse )il instituttet i Jerusalem af: indsendelse af verificeringsformular for implementering af FIE Basic (formularen fås hos The Feuerstein Institute), der bekræfter at:

a. deltageren har undervist mindst 30 timer med FIE Basic-1 instrumenterne, 

b. deltageren har gennemført fire årlige forlæsninger via The Feuerstein Institute's e-læring, inklusive bestået test om materialet i forelæsningerne.

Kursuspris:   8.000,- inkluderer materialer, 3 sæt instrumenter på dansk, Teacher's guide til de lærte instrumenter og certifikat, udstedt af The Feuerstein center i Jerusalem

den 25.-29. april 2016

 


Kontakt

Feuerstein Scandinavia

Rosensgade 24
8000 Aarhus C

Tlf. 30 31 70 40